Mijn favorieten

Diensten


Een woning kopen? Dat doe je Met Ons!

Bij Met Ons Makelaars doen we er alles aan om de perfecte match te maken tussen kopers en verkopers van huizen. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke aankoopmakelaar die je prettig begeleidt bij het vinden van jouw droomhuis of dat je zoekt naar die slimme verkoopmakelaar die zich 100% inzet voor jouw belangen: Samen Met Ons maak je de beste match.

Wat is mijn huis waard?
Woon je in de regio Eindhoven en denk je aan het verkopen van je woning? Met Ons Makelaars biedt je een aantal gratis diensten aan om de verkoop van je huis makkelijker te maken. Zo verzorgen we graag een gratis waardebepaling, zodat je een idee hebt van de verwachte verkoopopbrengst van je woning. Bovendien kun je een gratis zoekopdracht activeren op deze website. Wij zorgen dan dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod op de huizenmarkt. 

Wat heb ik nodig voor een hypotheek?
Natuurlijk vindt Met Ons Makelaars voor jou dat droomhuis. Maar daar houdt onze samenwerking niet op. We begeleiden je  van A tot Z. Dus ben je op zoek naar een erkende taxateur voor een officiële taxatie? Of ben je geholpen met hulp bij je hypotheekaanvraag? Laat het ons weten. Samen Met Ons is zorgeloos wonen zo geregeld.

Woning verkopen

Ons aanbod

Taxaties

Gratis zoekopdracht

Gratis waardebepaling

Hulp by hypotheken
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring