Mijn favorieten

Diensten


Een huis kopen of verkopen is veel meer dan het sluiten van een deal. We willen kopers en verkopers in elke fase optimaal ondersteunen. Loop gerust bij ons binnen voor een vraag of advies, we helpen je graag. Op kantoor kun je in alle rust en in vertrouwen vragen en behoeften met ons bespreken. Binnen ons team hebben we naast makelaars ook een taxateur en een bouwkundige. Heb je vragen over de (ver)koop van een woning, de gevolgen voor je hypotheek bij scheiden of samenwonen, het verbouwen van je huis, de WOZ-beschikking, een huis uit een erfenis of het beleggen in woningen, stel ze dan gerust!

Onze diensten in het kort:

Verkoopbegeleiding
Bij het verkopen van een huis komt enorm veel kijken. Schakel ons in voor de verkoop van je huis. Wij kennen de markt, weten precies wat er moet gebeuren én hoe je je huis zo gunstig mogelijk verkoopt.

Aankoopbegeleiding
In de huidige krappe markt valt het niet mee om een huis te vinden. Maak gebruik van Met Ons als aankoopmakelaar. Wij kennen de regio, weten vroeg welke huizen in de verkoop komen én kunnen als geen ander jouw belangen behartigen.

Aan- en verkoopbegeleiding
Wil je je huis wel verkopen, maar wil je eerst zekerheid over een eigen nieuwe woning? Kies dan voor aan- en verkoopbegeleiding en doe het Met Ons. Samen vinden we je nieuwe thuis en verkopen we je huidige woning.

Online zoekopdracht
Er is sprake van krapte op de woningmarkt. Het aanbod van nieuwe woningen in onze regio is beperkt en vaak moet je er snel bij zijn. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw woningaanbod? Wij weten in een vroeg stadium welke huizen op de markt komen. Plaats gratis een online zoekopdracht en je bent altijd direct op de hoogte van nieuw aanbod op de markt binnen jouw zoekopdracht.

Waardebepaling
Heb je plannen om je woning te verkopen en wil je weten wat de te verwachten verkoopopbrengst is? Laat ons dan een gratis waardebepaling uitvoeren*.
Door onze jarenlange ervaring en bevoegdheid voor NWWI-taxaties geeft een vrijblijvende waardebepaling je een goede indicatie van de te verwachten verkoopopbrengst. 

Taxatie 
Voor de aanvraag van een hypotheek heb je vaak een officiële, onafhankelijke waardebepaling nodig. Laat ons, als expert in de regio, de taxatie van de woning verzorgen. We zijn aangesloten bij de NVM, het NWWI en Stichting VastgoedCert en onze taxaties worden door alle financiële instanties geaccepteerd. Is een vrijblijvende waardebepaling voldoende? Kies dan voor onze gratis waardebepaling.

Hypotheekadvies
We helpen je niet alleen bij het vinden van je droomhuis, maar gedurende het hele (aankoop)traject. Dus ook bij het vinden van een geschikte hypotheekadviseur. Laat het ons weten en we regelen het voor je. 
Op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies hebben wij goede ervaringen met:
Rekentools
Bij de aankoop van een huis wil je weten wat je toekomstige maandlasten zijn.
Blijf je huren of ga je kopen? Profiteer je al van de (nog steeds) historisch lage hypotheekrente? Wil je besparen op je bestaande hypotheek? Gebruik deze rekentools om antwoord te vinden op dergelijke vragen. 
(*) we voeren alleen gratis waardebepalingen uit in ons eigen rayon

Kies voor de beste ondersteuning bij koop of verkoop


Bel of mail Met Ons Valkenswaard
040-2043910
valkenswaard@metonsmakelaars.nl 

Bel of mail Met Ons Bergeijk
0497-783003
bergeijk@metonsmakelaars.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring