Mijn favorieten

Verkoop

Een woning verkopen? Dat doe je Met Ons!
Met Ons Makelaars verrast met een verfrissende aanpak als het gaat om het verkopen van jouw huis. Zijn we professioneel, servicegericht en ontzorgend? Natuurlijk, als vanzelfsprekend. Maar echt onderscheidend zijn we door onze aanpak. Waar anderen vooral focussen op hun persoonlijke rol als makelaar, schenken wij juist veel aandacht aan de markt. We maken de perfecte match tussen verkoper en koper, doordat we begrijpen dat de verkoop of aankoop van een woning in de kern gebaseerd is op gevoel. Het gevoel dat alles klopt. Want een huis kopen doe je voor nu en de toekomst. 

Wij kennen jouw buurt als geen ander. Vertel ons meer over jouw huis.
Met ons Makelaars bestaat uit een team van NVM makelaars met een groot netwerk in de regio Eindhoven. Van elke buurt kennen zij de mooie verhalen en voordelen voor potentiële kopers. Graag horen we jouw verhaal over je woning. Waarom heb jij destijds gekozen voor net deze plek om te wonen? Wat vind je bijzonder aan jouw huis? Dat zijn dingen die belangrijk zijn. Als we jouw huis gaan verkopen zijn dit vaak de verkoopargumenten, waarop nieuwe bewoners juist kiezen voor jouw huis. Met Ons Makelaars maakt de match voor jou.

Met Ons Makelaars gaat mee met de tijd.
Tijden veranderen. Zo ook in makelaarsland. Door de komst van social media en nieuwe communicatietools gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Bij Met Ons Makelaars maken we op een positieve manier gebruik van deze ontwikkelingen. Waarom zouden we jouw netwerk en dat van ons niet actief inzetten om te helpen bij de verkoop van je woning? Het vergroot je kansen op een snelle, doeltreffende verkoop van je huis. Dus dan doen we dat. We delen jouw persoonlijke verhaal over de buurt en de leuke dingen aan juist jouw woning. En natuurlijk zetten we je huis in de etalage van Funda: het landelijke platform voor de verkoop van huizen en appartementen.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring