Mijn favorieten

Kantoor Valkenswaard

Welkom bij Met Ons Makelaars.
Met vestigingen in Valkenswaard en Bergeijk helpen wij al jaren mensen kopen en verkopen van hun woning of appartement. Een makelaarskantoor met een frisse aanpak en een bevlogen team van NVM makelaars.

In Valkenswaard en directe omgeving zetten Olaf Rekoert en Roel Olde Engberink zich 100% in voor jou. Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar of een makelaar die je helpt bij de verkoop van je woning: Met Ons Makelaars maakt de match met jou.

Olaf Rekoert en zijn team zijn al jaren een begrip in Valkenswaard en omgeving. Vanaf februari 2019 werkt Peter Smolders vanuit het kantoor in Bergeijk, eveneens onder de nieuwe naam Met Ons Makelaars. Een nieuwe naam die staat voor een vernieuwende aanpak, maar wel met bekende gezichten. Met Ons Makelaars wil afstappen van het traditionele makelaarsconcept, waarbij het vaak draait om de makelaar zelf. Bij Met Ons Makelaars vinden we dat het draait om jou als klant. Wat heb jij nodig? Waar ben jij mee geholpen? De nieuwe naam is een belofte. Het is een combinatie van menselijke aandacht en het lef om resultaat te garanderen. Dat resultaat is de match tussen aanbieder en vrager. De weg ernaar toe is samen Met Ons.


Ben je benieuwd naar Met Ons Makelaars? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Natuurlijk komen we ook graag bij je thuis. We vertellen je graag meer over onze aanpak.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring