Mijn favorieten

Kantoor Bergeijk

Sinds februari 2019 hebben wij een nieuwe vestiging in Bergeijk geopend, aan het Hof 63. Peter Smolders, NVM-makelaar en Register-Taxateur is al weer enige tijd met succes in Bergeijk en de overige Kempengemeenten actief en zal deze vestiging runnen. Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar of een makelaar die je helpt bij de verkoop van je woning: Met Ons Makelaars maakt de match met jou.

Wij willen met dit kantoor onze adviesfunctie voor u nog beter invullen. Het kantoor heeft alle ruimte om met u rustig en vertrouwelijk uw vragen en behoeften te kunnen bespreken. Dus heeft u vragen over bijvoorbeeld verkoop van uw woning, het kopen van een huis, de waarde van uw woning, scheiding of samenwonen en de eigen woning, huis verbouwen en/of mantelzorg, WOZ-beschikking, huis uit erfenis, beleggen in woningen. U kunt vrijblijvend met alle vragen bij ons terecht.

Peter is naast makelaar en taxateur ook bouwkundige. Diverse inwoners hebben zijn deskundige hulp al kunnen gebruiken bij de verkoop van hun huis en aankoop van een andere woning.

De bedoeling is om het kantoor in Bergeijk in de toekomst ook te versterken met een hypotheek/ financieel adviseur. U kunt dan ook op één adres vrijblijvend advies inwinnen over alle aspecten rond de financiering van een woning.

Wil je een vrijblijvende afspraak - overdag of in de avonduren - met Peter Smolders inplannen? Bel dan naar 06-20325344.

In de media:

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring