Mijn favorieten

Onze medewerkers

Met Ons Makelaars

Olaf Rekoert
Olaf Rekoert
NVM-makelaar o.z. Register-Taxateur / Eigenaar
040-2043910 06-22990100
Ik woon al mijn hele leven in deze regio en sinds 1995 werk ik als makelaar in Valkenswaard en omgeving. Er is hier geen straatje dat ik niet ken. Het vak van makelaar moet je liggen en mij past het als een jas. Voor mij is het een manier van leven geworden. Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed: alles om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor onze klanten. Ik ben makkelijk benaderbaar, pragmatisch en hou van transparantie. Ik heb een reëel beeld van de markt en de kansen en op basis daarvan doe ik zaken. Klanten weten direct wat ze aan me hebben.
Roel Olde Engberink
Roel Olde Engberink
NVM-makelaar o.z. Register-Taxateur
040-2043910 06-13124780
Al sinds mijn eerste jaar woon ik in Valkenswaard en ik ken de omgeving als m’n broekzak. Direct na mijn afstudeerstage ben ik voor onze vestiging in Valkenswaard gaan werken en dat bevalt me erg goed. In ons vak is ‘deskundig zijn’ niet voldoende. Het is belangrijk ook de markt te kennen en te begrijpen waar mensen naar op zoek zijn. Zo kun je de juiste beslissingen nemen en mensen optimaal helpen. Binnen ons vakgebied is het belangrijk om mee te bewegen met de markt en de ontwikkelingen. Het is fijn om te ervaren dat die ruimte er binnen ons team is. Ook dat komt het resultaat alleen maar ten goede en dat zie je terug in de vele positieve reviews die we hebben gekregen.
Peter Smolders
Peter Smolders
NVM-makelaar o.z. Register-Taxateur
0497-783003 06-20325344
Ik ben geboren en getogen in de Kempen en heb inmiddels 25 jaar ervaring in ‘vastgoed’ en ik ken de markt in deze regio. Van huis uit ben ik bouwkundige. Bij het kopen of verkopen van een huis komt die kennis enorm goed van pas. Als bouwkundige zie en weet je net iets meer dan de gemiddelde koper of verkoper en het doet me goed om mensen met die kennis net even verder te helpen. Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen de belangrijkste transactie in hun leven. Ik vind het dan ook belangrijk om het beste advies te geven en altijd eerlijk te zijn.
Koen van den Buijs
Koen van den Buijs
NVM-makelaar o.z. Register-Taxateur
040-2043910 06-26979292
Ik ben geboren in Waalre, in 1986 en ik woon al mijn hele leven hier in de regio. Sinds een aantal jaren ben ik NVM-makelaar. Één van mijn specialisaties is taxaties. Heb je een professioneel en betrouwbaar taxatierapport nodig? Loop dan gerust eens bij ons binnen of bel me. Ik zorg voor een nauwkeurig en onafhankelijk taxatierapport, dat door alle financiële instellingen wordt geaccepteerd.