Mijn favorieten

Over ons

Als koper of verkoper van een huis lijk je soms overgeleverd aan de markt.
Zo gunstig als een krappe markt is voor de verkoop van je huis, zo lastig kan het zijn om een ander huis aan te kopen. Is er voldoende woningaanbod, dan kan het vérkopen van een huis een stuk complexer zijn. Het is aan ons om alles, ongeacht de markt, soepel en naar wens te laten verlopen.

Een huis kopen of verkopen is veel meer dan het sluiten van een deal.
Als verkoper neem je afscheid van een thuis.  Als koper ben je daar juist naar op zoek en dat is ontzettend persoonlijk. Onze klanten en hun wensen staan dan ook altijd centraal en we gaan net zo lang door totdat ons gezamenlijke doel bereikt is. 

Wij zijn Olaf Rekoert, Roel Olde Engberink, Peter Smolders en Koen van den Buijs en we hebben een mooi beroep: NVM makelaar. Al jaren helpen we mensen met veel plezier bij het zetten van een belangrijke stap in hun leven: de koop of verkoop van hun (t)huis. We zien het als een voorrecht om dat te kunnen doen, vanuit onze kantoren in Valkenswaard en Bergeijk. 

We zijn niet alleen ervaren en bevlogen makelaars: we kennen de regio en de markt, weten als eerste welke woningen op de markt komen en we weten precies waar we op moeten letten. Met een frisse en energieke blik spelen we steeds in op een markt die altijd in beweging is. 

Omdat we werken met een team kunnen we service verlenen op een heel hoog niveau en beschikken we over heel brede expertise, inclusief bouwkundige kennis. Dat zie je onder andere terug in het niveau van onze ondersteuning en in flexibiliteit en beschikbaarheid. Het (ver)koopproces verloopt hierdoor soepeler en het resultaat sluit altijd aan op de verwachtingen. 

Je huis kopen of verkopen? Doe het Met Ons!
Kantoor Vestiging Met Ons Makelaars

Met Ons Makelaars

VALKENSWAARD

Luikerweg 21
5554 NA VALKENSWAARD
KvK nummer: 70945780
BTW nummer: NL001693134B82
Kantoor Vestiging Met Ons Makelaars Vestiging Bergeijk

Met Ons Makelaars Vestiging Bergeijk

BERGEIJK

Hof 63
5571 CB Bergeijk
KvK nummer: 70945780
BTW nummer: NL001693134B82