Mijn favorieten

Ons kantoor

Met Ons Makelaars stelt zich graag aan je voor...

Welkom bij Met Ons Makelaars uit Valkenswaard. Een makelaarskantoor met een frisse aanpak en een bevlogen team van NVM makelaars. Olaf Rekoert, Roel Olde Engberink, Peter Smolders en Koen van den Buijs zetten zich 100% in voor jou. Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar of een makelaar die je helpt bij de verkoop van je woning: Met Ons Makelaars maakt de match met jou.

Olaf Rekoert en zijn team zijn al jaren een begrip onder de naam Meneer de Makelaar Valkenswaard. Vanaf november 2018 gaan ze zelfstandig verder onder de nieuwe naam Met Ons Makelaars. Een nieuwe naam die staat voor een vernieuwende aanpak, maar wel met bekende gezichten. Met Ons Makelaars wil afstappen van het traditionele makelaarsconcept, waarbij het vaak draait om de makelaar zelf. Bij Met Ons Makelaars vinden we dat het draait om jou als klant. Wat heb jij nodig? Waar ben jij mee geholpen? De nieuwe naam is een belofte. Het is een combinatie van menselijke aandacht en het lef om resultaat te garanderen. Dat resultaat is de match tussen aanbieder en vrager. De weg ernaar toe is samen Met Ons.


Ben je benieuwd naar Met Ons Makelaars? Je bent altijd welkom voor een kop koffie. We vertellen je graag meer over onze aanpak.
 
Kantoor Vestiging Met Ons Makelaars

Met Ons Makelaars

VALKENSWAARD

Leenderweg 20
5554 CL Valkenswaard
KvK nummer: 70945780
BTW nummer: NL142410883B02